Hem & Haar: Spanning en aantrekkingskracht

Sommige verhalen over liefde gaan diep en laten diepe sporen na. Soms doet liefde pijn, soms is liefde overweldigend, soms is liefde alleen dat. Of het nou voor Hem is of voor Haar. 

Aantrekkingskracht

Die eerste ontmoeting zal ze nooit vergeten. Hij stond daar, keek haar aan en zei de woorden “Jou wil ik.” Het contact dat hij met haar maakte op het moment dat hij dat zei heeft diepe indruk op haar gemaakt. De blik in zijn ogen, de toon waarop hij sprak, maar vooral de zelfverzekerdheid die hij uitstraalde. De intense spanning die vanaf dat eerste moment voelbaar was tussen hen beiden. Hij was overtuigd dat zij degene is waar hij de rest van zijn leven mee verder wilde. Hij was er toen al van overtuigd, zij was er absoluut niet mee bezig.

Bij die eerste ontmoeting vond ze hem vooral een mafkees, toch intrigeerde hij haar. Hij raakte haar met die 3 woorden die hij gesproken had. Hoe kon hij nou zo zeker zijn van wat hij zei? Hij kent haar niet eens. Bovendien, ze heeft een relatie en dus geen interesse. Waarom bleef hij dan zo door haar hoofd spelen? Ze krijgt er geen vat op.

Spanning

 

Begrijpen zonder te kennen

Vanaf het eerste moment heeft ze het gevoel dat ze hem alles kan vertellen. Alles wat er in haar hoofd op komt. Het voelt alsof hij haar volledig begrijpt zonder haar te kennen. Op zijn manier pluist hij haar helemaal uit. Door de vragen en opmerkingen die hij maakt krijgt hij steeds meer informatie van haar. Hij neemt de tijd, hij neemt de tijd om haar te veroveren. Het is dit keer geen wedstrijd. Hij weet het zeker, hij wil haar. Bij haar wil hij het goed doen. Tegelijkertijd weet hij dat hij fouten mag maken. Zij zal begrijpen dat fouten maken bij het leven hoort.

Spanning

Steeds vaker komen ze elkaar tegen en iedere keer opnieuw zegt hij die 3 woorden tegen haar. Ze reageert er iedere keer weer laconiek op en maakt er grappen over met hem. Het is iedere keer weer een overweldigend gevoel. Na alle grappen die ze hebben gemaakt samen is er nog steeds die spanning. Die intense spanning die hen iedere keer opnieuw naar elkaar toe duwt. Die aan hen beiden trekt. Een spanning die zijn eigen zin lijkt door te willen drijven. Hoe erg ze ook hun best doen om bij elkaar uit de buurt te blijven.

Het moment dat ze plotseling en onverwachts opeens alleen waren. Samen in één ruimte. De deur viel dicht en het was donker. Ze voelt hoe hij in de buurt is. Hij staat vlak achter haar. Ze voelt spanning terwijl ze zich afvraagt of hij haar gaat zoenen. Hij voelt hoe hij haar het liefst wil vasthouden. Om haar te laten voelen dat hij er is. Het liefst wil hij haar zoenen. Ze moet weten wat hij voor haar voelt. Er word geroepen. Haar vrienden wachten op haar en willen naar huis. Ze zegt dat ze moet gaan en loopt snel weg.

Gedachten

Ze wandelt constant door zijn gedachten. Hij word er gek van. Het kan niet en het mag niet. Ze heeft een vriend. Hij weet dat die relatie niet goed is, maar daar heeft hij niets mee te maken. Aandacht en geduld zijn de juiste wapens in zijn strijd om haar te veroveren. Hij is er van overtuigd dat het hem daarmee gaat lukken. Het hoeft ook niet gelijk te lukken. Hij heeft de tijd. Hij weet wat ze nodig heeft en voelt haar aan.

Zij is in de war. Steeds vaker neemt hij haar gedachten in beslag. Als ze hem tegen komt weet hij altijd precies de juiste dingen te zeggen. Hij begrijpt haar zonder dat ze hem iets hoeft te zeggen. Ze weet dat ze hem vanavond tegen gaat komen. Ze voelt de spanning weer door haar lichaam trekken. De aantrekkingskracht die zo sterk aanwezig is. Ze wil hem zien, voelen, ruiken. Wil ze hem?

Wil ze hem?

Ze zit te wachten. Ze weet dat hij haar gezien heeft. Hij loopt naar haar toe en vraagt haar hoe het gaat. Er komt een gesprek op gang. Plotseling pakt hij haar hoofd vast en drukt zijn lippen op de hare. Het voelt goed. Al het andere doet er niet meer toe. Het gevoel dat zij hem geeft. Het gevoel dat hij haar geeft. Die gevoelens zijn het enige wat telt.

spanning

 

Vind je de Hem & Haar verhalen fijn? Misschien wil je deze dan ook lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.