Welkom bij Miss Carly & Co.

Ik ben Karlien aka Miss Carly van Miss Carly & Co. Welkom op mijn site. Als je dit leest betekent het dat je interesse hebt in mijn leefwereld. Een wereld vol uitdagingen op het gebied van werk, relaties, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Natuurlijk zijn er naast alle uitdagingen momenten vol liefde en overwinning. Ook die deel ik hier met je. 

Laat ik beginnen met je te vertellen hoe ik aan mijn naam ben gekomen. Dan heb ik het niet over mijn roepnaam. Iedereen weet hoe je daar aan komt. De naam van mijn bedrijf, van dit blog; Miss Carly & Co. 

As The World Turns

Tot 3 jaar geleden (september 2010) zond RTL de soap As The World Turns uit. Een soapserie geliefd onder huisvrouwen, ouderen en studenten. Als je ziek op de bank lag dan keek je ook naar deze serie. Anyway, één van de personages was Carly. Blond haar, regelmatig een bitch, wilde er graag bij horen, nam regelmatig beslissingen die haar in de problemen brachten, een groot gevoel van loyaliteit, gaat door het vuur voor degenen waar ze van houdt, maar als je aan haar bad side zit dan neemt ze wraak voor wat je haar hebt aangedaan. 

Stage

Toen ik tijdens mijn studie stage liep had ik een geweldige collega die dit blijkbaar ook in mij zag. De gelijkenis met het blonde haar in ieder geval. Zij was het die mij indertijd omdoopte tot Carly. Vanaf dat moment gingen mijn vrienden het ook gebruiken. Zo is de bal aan het rollen gekomen. De naam is blijven hangen. Toen ik als freelancer begon en een bedrijfsnaam nodig had was het dan ook snel duidelijk wat het moet zijn; Miss Carly & Co. 

Waar & Co. dan vandaan komt?

Eén van mijn talenten is om mensen met elkaar in contact te brengen. Ik verbind mensen met elkaar. Op deze manier heb ik een groot netwerk op gebouwd. Een netwerk in mijn ‘oude’ vakgebied hospitality & events. Ondertussen ook in mijn ‘nieuwe’ vakgebied, arbeidscommunicatie en marketing. 

Your Vibe Attracts Your Tribe

Een netwerk dat zowel online als offline bestaat. Een netwerk dat bestaat uit mijn tribe, mijn vrienden, de mensen die altijd achter mij staan en er zijn. Professionals met allemaal hun eigen vakgebied. Waardoor ik snel en gemakkelijk kan schakelen als ik advies nodig heb over een bepaald onderwerp. Of om jou aan één van deze professionals te koppelen als jij dat nodig hebt. 

Miss Carly & Co.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.