In den beginne was er een Instagram account

Today six years ago or 2075 pictures ago I started this Instagram account. If you would view all the pictures you could see my process of becoming me. It was a tough road but also a fun one. Filled with love and remarkable moments. Extraordinary people with great minds and an open view have past and some of them have stayed. • • Today one year ago a girl and her father came walking in a bar with a box full of kittens. I know it sounds like the start of a joke. Well the joke is on me. The girl gave me the two kittens who were destined to be with me. They totally stole my heart and made my life richer in so many ways. I am grateful and happy for having Lucious & Luna in my life. I am even more grateful for the girl who’s heart was big enough to give them to me. Lobi ❤
De reis van het leven

Vandaag zes jaar geleden of 2075 foto’s geleden begon ik met dit Instagram account. Als je nu al mijn foto’s gaat bekijken van toen tot nu dan kan je daarin mijn proces terug zien. Een proces waarin ik steeds meer en meer de Karlien word die ik graag wil zijn. Het was een zware en moeilijke reis die tegelijkertijd ook heel erg leuk was. Vol met liefde en belangrijke momenten. Ik heb heel veel geweldige mensen mogen ontmoeten met een bijzondere kijk op het leven. Sommigen van hen waren er voor even. Voor een kop koffie, een gesprek of een gebeurtenis, anderen zijn gebleven voor het leven.

Een meisje en haar vader

Vandaag één jaar geleden kwamen een meisje en haar vader een café binnenlopen met een doos vol kittens. Het klinkt als het begin van een foute grap. Die grap gaat over mij. Het meisje gaf mij twee kittens die gewoon voor mij bestemd waren. Ze hebben mijn hart gestolen en mijn leven rijker gemaakt op zo veel verschillende manieren. Ik ben heel erg dankbaar en blij dat Lucious en Luna in mijn leven zijn. Mijn dankbaarheid voor het meisje is nog groter. Haar hart was groot genoeg om haar kittens los te laten en ze aan mij te geven. Hoe magisch is dat!?! Lobi ❤

Meer korte overpeinzingen lezen? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram. Als je het leuk vind mag je zelfs op follow drukken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.